Annika


Jag heter Annika Hadenius och är Certifierad skogsbadsguide (Forest Therapy Institute) och Psykosyntesterapeut under utbildning (PsykosyntesAkademin)

Att vara terapeut under utbildning innebär att jag erbjuder terapi till ett reducerat pris. Jag har tagit emot klienter sedan 2015 och går regelbundet i handledning hos en erfaren terapeut. Dessutom är jag industridesigner med företaget Wind in Mind och zonterapeut.

Förutom mitt intresse för friluftsliv och att vara ute i naturen är jag kreativ och gillar att skapa med färg, form och foto. 


För mig hänger psykosyntes och vistelse i naturen samman och går in i varandra, båda är på sitt sätt hållande, som att vila i någons famn, och båda har bidragit till att göra mig stark och trygg. I psykosyntesterapi har jag blivit medveten om mönster som hindrat mig och då har jag kunnat välja att förändra dem. Jag har hittat mig själv och på så sätt fått syn på min potential. I skogen blir tankarna klarare och efter en stund i stillhet undet ett träd fattar jag ofta bra beslut.